STN EN ISO 15641: 2004 (22 2004), Frézy na vysokorýchlostné obrábanie. Bezpečnostné požiadavky (ISO 15641: 2001). - Mészáros, Ľudovít (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2004)
Táto norma je slovenskou verziou EN ISO 15641: 2001