STN ISO 6262-1: 1993 [neplatná] (22 2405), Čelné valcové frézy s reznými doštičkami Časť 1 Čelné valcové frézy s valcovou stopkou a ploškou - Palacka, Emil; Komrsková, Krista (Federální úřad pro normalizaci a měření, 1992)
Táto norma obsahuje ISO 6262-1: 1982