STN ISO 6262-2: 1994 [neplatná] (22 2405), Čelné valcové frézy s vymeniteľnými reznými doštičkami Časť 2 Čelné valcové frézy s kužeľovou stopkou Morse - Kukan, Imrich; Molnár, Pavol (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1994)
Táto norma obsahuje ISO 6262-2: 1982