STN ISO 6462: 1994 [neplatná] (22 2409), Nástrčné čelné frézy s vymeniteľnými reznými doštičkami. Rozmery. - Ježová, Oľga; Molnár, Pavol; Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR (Bratislava, Slovensko) (Bratislava : Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1994)
Táto norma obsahuje ISO 6462: 1983
Spracovateľ: Oľga Ježová, Pavol Molnár.
Norma je zrušená od 1. 6. 2022
Keywords: normy