STN ISO 2924: 1996 (22 2907), Celistvé a segmentové pílové kotúče na rezanie kovov za studena. Rozmery vzájomnej vymeniteľnosti unášania. Rozsah priemerov píl od 224 do 2240 mm. - Ježová, Oľga; Války, Miroslav; Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR (Bratislava, Slovensko) (Bratislava : Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1996)
Táto norma obsahuje ISO 2924: 1973
Spracovateľ: Oľga Ježová, Miroslav Války.
Keywords: normy