STN EN 25968: 2001 (22 3200), Závitové kruhové čeľuste. Terminológia. - Jánoška, Ivan; Bakoš, Ján; Medřický, Eduard; Komrsková, Krista (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto národná norma je identická s EN 25968: 1989 v českom jazyku