STN EN 25968: 2001 (22 3200), Závitové kruhové čeľuste. Terminológia. - Jánoška, Ivan; Bakoš, Ján; Medřický, Eduard; Komrsková, Krista; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko); Český normalizační institut (Praha, Česká republika) Technická normalizační komise č. 74 Nářadí (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto národná norma je identická s EN 25968: 1989 v českom jazyku
Spracovateľ: Ivan Jánoška, Ján Bakoš, Eduard Medřický, Krista Komrsková. Technická normalizační komise: TNK 74 Nářadí
Keywords: normy