STN ISO 8694: 1997 [neplatná] (22 6383), Lisovacie nástroje. Osadené vyhadzovacie kolíky. - Ježová, Oľga; Války, Miroslav; Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR (Bratislava, Slovensko) (Bratislava : Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1997)
Táto norma obsahuje ISO 8694: 1987
Spracovateľ: Oľga Ježová, Miroslav Války.
Norma je neplatná od 1. 6. 2022
Keywords: normy