STN ISO 3318: 1995 [neplatná] (23 0609), Kľúče otvorené, očkové a kombinované. Maximálna šírka hláv. - Oroš, Mikuláš; Madár, Ján (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1995)
Táto norma obsahuje ISO 3318: 1990