STN ISO 3318: 1995 [neplatná] (23 0609), Kľúče otvorené, očkové a kombinované. Maximálna šírka hláv. - Oroš, Mikuláš; Madár, Ján; Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR (Bratislava, Slovensko) (Bratislava : Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1995)
Táto norma obsahuje ISO 3318: 1990
Táto norma nahrádza STN 23 0609 z 3. 1. 1963 v celom rozsahu
Spracovateľ: Mikuláš Oroš, Ján Madár.
Norma je neplatná od 1. 6. 2022
Keywords: normy