STN ISO 2380-1: 1994 [neplatná] (23 0806), Skrutkovače na skrutky s priamou drážkou v hlave Časť 1 Typy a rozmery ručne a strojom ovládaných skrutkovačov - Ježová, Oľga; Molnár, Pavol (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1994)
Táto norma obsahuje ISO 2380-1: 1989