STN ISO 3937: 1994 (24 1415), Frézovacie tŕne s predným unášačom. Rozmery. - Ježová, Oľga; Molnár, Pavol; Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR (Bratislava, Slovensko) (Bratislava : Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1994)
Táto norma obsahuje ISO 3937: 1985
Spracovateľ: Oľga Ježová, Pavol Molnár.
Keywords: normy