STN ISO 4202: 1994 (24 1485), Redukčné puzdrá s vonkajším kužeľom 7/24 na nástroje s kužeľovou stopkou Morse. - Ježová, Oľga; Molnár, Pavol (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1994)
Táto norma obsahuje ISO 4202: 1978