STN ISO 3089: 1995 (24 3804), Samostrediace ručne ovládané skľúčovadlá pre obrábacie stroje. Preberacie skúšky (Geometrické skúšky). - Mészáros, Ľudovít; Molnár, Pavol (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1995)
Táto norma obsahuje ISO 3089: 1991