STN ISO 9401: 1993 (24 3807), Obrábacie stroje. Čeľusťové uloženia na silovoovládané skľučovadlá. - Oros, Mikuláš; Komrsková, Krista (Federální úřad pro normalizaci a měření, 1993)
Táto norma obsahuje ISO 9401: 1991