STN ISO 9401: 1993 (24 3807), Obrábacie stroje. Čeľusťové uloženia na silovoovládané skľučovadlá. - Oros, Mikuláš; Komrsková, Krista; Federální úřad pro normalizaci a měření (Praha, Česká republika) Technická normalizačná komisia č. 74 Náradie (Praha : Federální úřad pro normalizaci a měření, 1993)
Táto norma obsahuje ISO 9401: 1991
Spracovateľ: Mikuláš Oros, Krista Komrsková. Technická normalizačná komisia: TNK 74 Náradie
Keywords: normy