STN EN 1755: 2016 (26 8819), Priemyselné motorové vozíky. Bezpečnostné požiadavky a overovanie. Dodatočné požiadavky na prevádzku v potenciálne výbušných atmosférach. - Volčko, Jaroslav (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2016)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 1755: 2015