STN EN 1755: 2016 (26 8819), Priemyselné motorové vozíky. Bezpečnostné požiadavky a overovanie. Dodatočné požiadavky na prevádzku v potenciálne výbušných atmosférach. - Volčko, Jaroslav; Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 23 Stavebné, zemné stroje a priemyselné vozíky (Bratislava : Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2016)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 1755: 2015
Táto norma nahrádza anglickú verziu STN EN 1755 z apríla 2016, ktorá od 1. 4. 2016 nahradila STN EN 1755 + A2 z augusta 2013 v celom rozsahu. STN EN 1755 + A2 z augusta 2013 sa môže súbežne s touto normou používať do 30. 11. 2017
Spracovateľ: Jaroslav Volčko. Technická komisia: TK 23 Stavebné, zemné stroje a priemyselné vozíky
Keywords: normy