STN EN 24006: 2000 (25 7701), Meranie prietoku tekutín v uzavretých potrubiach. Slovník a značky (ISO 4006: 1991). - Mikulecký, Ivan; Drang, Jozef; Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR (Bratislava, Slovensko) (Bratislava : Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2000)
Táto národná norma je identická s EN 24006: 1993
Spracovateľ: Ivan Mikulecký, Jozef Drang.
Keywords: normy