STN EN 12830: 2002 (25 8351), Prístroje na zaznamenávanie teploty pri preprave, skladovaní a distribúcii chladených, zmrazených a hlboko zmrazených/rýchlo zmrazených potravín a zmrzliny. Skúšky, prevádzkové charakteristiky, spoľahlivosť. - Juhás, Martin; Juhásová, Lýdia; Pospíšil, Miroslav; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko); Český normalizační institut (Praha, Česká republika) (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2002)
Táto národná norma je identická s EN 12830: 1999 v českom jazyku
Spracovateľ: Martin Juhás, Lýdia Juhásová, Miroslav Pospíšil.
Keywords: normy