STN ISO 1050: 1993 (26 2808), Zařízení pro plynulou dopravu nákladů. Šnekové dopravníky. - Tesař, Vladislav; Dušek, Richard (Federální úřad pro normalizaci a měření, 1993)
Táto norma obsahuje ISO 1050: 1975