STN ISO 2406: 1993 (26 3211), Zařízení pro plynulou dopravu nákladů. Pojízdné a přenosné dopravníky. Konštrukční požadavky. - Tomčáková, Jana; Georgiádis, Aléxandros (Federální úřad pro normalizaci a měření, 1993)
Táto norma obsahuje ISO 2406: 1974