STN ISO 2406: 1993 (26 3211), Zařízení pro plynulou dopravu nákladů. Pojízdné a přenosné dopravníky. Konštrukční požadavky. - Tomčáková, Jana; Georgiádis, Aléxandros; Federální úřad pro normalizaci a měření (Praha, Česká republika) (Praha : Federální úřad pro normalizaci a měření, 1993)
Táto norma obsahuje ISO 2406: 1974
Spracovateľ: Jana Tomčáková, Aléxandros Georgiádis.
Keywords: normy