STN 26 4501: 1995, Valčekové, kladičkové a kladkové trate. - Medek, Zdeněk; Georgiádis, Aléxandros; Madár, Ján (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1995)
Norma sa vydáva z technických a ekonomických dôvodov v českom jazyku