STN ISO 1807: 1993 (26 5702), Zařízení pro plynulou dopravu nákladů. Třasadlové dopravníky a podavače s pravoúhlým nebo lichoběžníkovým žlabem. Základní parametry. - Medek, Zdeněk; Dvořák, Jan (Federální úřad pro normalizaci a měření, 1993)
Táto norma obsahuje ISO 1807: 1975