STN ISO 2139: 1993 (26 5704), Zařízení pro plynulou dopravu nákladů. Třasadlové dopravníky a podavače se žlabem kruhového profilu. Základní parametry. - Medek, Zdeněk; Dvořák, Jan (Federální úřad pro normalizaci a měření, 1993)
Táto norma obsahuje ISO 2139: 1975