STN EN ISO 22854: 2016 (65 6512), Kvapalné ropné výrobky. Určovanie uhľovodíkového skupinového zloženia a kyslíkatých derivátov v automobilových benzínoch a v automobilovom palive etanol E85. Multidimenzionálna plynová chromatografia (ISO 22854: 2016). (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2016)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 22854: 2016