STN EN ISO 8317: 2016 (77 0410), Obaly odolávajúce deťom. Požiadavky a postupy skúšania opätovne uzatvárateľných obalov (ISO 8317: 2015). - Pobjecký, Ivan (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2016)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 8317: 2015