STN EN ISO 8317: 2016 (77 0410), Obaly odolávajúce deťom. Požiadavky a postupy skúšania opätovne uzatvárateľných obalov (ISO 8317: 2015). - Pobjecký, Ivan; Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 90 Obaly, buničina, papier a lepenka (Bratislava : Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2016)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 8317: 2015
Táto norma nahrádza anglickú verziu STN EN ISO 8317 z apríla 2016, ktorá od 1. 4. 2016 nahradila STN EN ISO 8317 z februára 2005 v celom rozsahu
Spracovateľ: Ivan Pobjecký. Technická komisia: TK 90 Obaly, buničina, papier a lepenka
Keywords: normy