STN EN 943-1: 2016 (83 2742), Ochranné odevy proti nebezpečným tuhým kvapalným a plynným chemikáliám vrátane kvapalných a tuhých aerosólov Časť 1 Funkčné požiadavky na protichemické ochranné obleky typu 1 (plynotesné) - Katuščáková, Gabriela; Kočanová, Natália (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2016)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 943-1: 2015