STN EN 597-1: 2016 (91 0236), Nábytok. Hodnotenie zápalnosti matracov a čalúnených nosných podkladov Časť 1 Zdroj zapálenia: tlejúca cigareta - Toman, Boris (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2016)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 597-1: 2015