STN EN 597-2: 2016 (91 0236), Nábytok. Hodnotenie zápalnosti matracov a čalúnených nosných podkladov Časť 2 Zdroj zapálenia: ekvivalent plameňa zápalky - Toman, Boris (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2016)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 597-2: 2015