STN EN 1364-1: 2016 (92 0809), Skúšanie požiarnej odolnosti nenosných prvkov Časť 1 Steny - Rástocká, Anna (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2016)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 1364-1: 2015