STN EN ISO 1043-1/A1: 2016 (64 0003), Plasty. Symboly a skratky Časť 1 Základné polyméry a ich špeciálne vlastnosti. Zmena A1 (ISO 1043-1: 2011/Amd 1: 2016) (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2016)
Táto zmena A1 STN EN ISO 1043-1: 2012 je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 1043-1: 2011/A1: 2016