STN EN ISO 1043-4/A1: 2016 (64 0003), Plasty. Symboly a skratky Časť 4 Retardéry horenia. Zmena A1 (ISO 1043-4: 1998/Amd 1: 2016) (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2016)
Táto zmena A1 STN EN ISO 1043-4: 2002 je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 1043-4: 1999/A1: 2016