STN ISO 3265: 1993 (26 7010), Zařízení pro plynulou dopravu sypkých materiálů. Vagónové výklopníky rotační, boční, čelní. Bezpečnostní předpisy. - Matyáš, Bohumil; Dušek, Richard (Federální úřad pro normalizaci a měření, 1992)
Táto norma obsahuje ISO 3265: 1974