STN ISO 3265: 1993 (26 7010), Zařízení pro plynulou dopravu sypkých materiálů. Vagónové výklopníky rotační, boční, čelní. Bezpečnostní předpisy. - Matyáš, Bohumil; Dušek, Richard; Federální úřad pro normalizaci a měření (Praha, Česká republika) (Praha : Federální úřad pro normalizaci a měření, 1992)
Táto norma obsahuje ISO 3265: 1974
Spracovateľ: Bohumil Matyáš, Richard Dušek.
Keywords: normy