STN 26 7420: 1995, Osvedčenie výkonov regálových zakladačov. Spoľahlivosť a pohotovosť. - Dostál, Zdeněk; Dušek, Richard; Madár, Ján (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1995)
Norma sa vydáva z technických a ekonomických dôvodov v českom jazyku