STN 26 7421: 1995, Osvedčenie výkonov regálových zakladačov. Dĺžky trvania manipulačných cyklov. - Dostál, Zdeněk; Dušek, Richard; Madár, Ján; Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR (Bratislava, Slovensko) (Bratislava : Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1995)
Norma sa vydáva z technických a ekonomických dôvodov v českom jazyku
Spracovateľ: Zdeněk Dostál, Richard Dušek, Ján Madár.
Keywords: normy