STN ISO 1074: 1998 [neplatná] (26 8815), Motorové vozíky. Čelné vysokozdvižné vozíky. Skúšky stability. - Holoda, Jozef; Kolenič, Ivan (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1998)
Táto norma obsahuje ISO 1074: 1991