STN ISO 9897: 2003 (26 9344), Kontajnery. Výmena údajov o vybavení kontajnerov (CEDEX). Všeobecné komunikačné kódy. - Kačala, Peter; Bendis, Robert (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2003)
Táto norma obsahuje normu ISO 9897: 1997 vrátane opravy C1: 2001