STN ISO 9897: 2003 (26 9344), Kontajnery. Výmena údajov o vybavení kontajnerov (CEDEX). Všeobecné komunikačné kódy. - Kačala, Peter; Bendis, Robert; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická normalizačná komisia č. 32 Kontajnery (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2003)
Táto norma obsahuje normu ISO 9897: 1997 vrátane opravy C1: 2001
Spracovateľ: Peter Kačala, Robert Bendis. Technická normalizačná komisia: TNK 32 Kontajnery
Keywords: normy