STN ISO 3874: 2002 (26 9345), Kontajnery ISO radu 1. Manipulácia a upevňovanie. - Kačala, Peter; Bendis, Robert; Lukáš, Petr (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2002)
Táto národná norma je identická s ISO 3874: 1997 v českom jazyku