STN EN 452: 2000 (26 9348), Výmenné nadstavby. Výmenné nadstavby triedy A. Rozmery a všeobecné požiadavky. - Kačala, Peter; Bendis, Robert (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2000)
Táto národná norma je identická s EN 452: 1995