STN EN 12674-1: 2001 (26 9359), Kontajnery na kolieskach Časť 1 Terminológia - Kačala, Peter; Bendis, Robert (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto národná norma je identická s EN 12674-1: 1999