STN EN 12674-1: 2001 (26 9359), Kontajnery na kolieskach Časť 1 Terminológia - Kačala, Peter; Bendis, Robert; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická normalizačná komisia č. 32 Kontajnery (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto národná norma je identická s EN 12674-1: 1999
Spracovateľ: Peter Kačala, Robert Bendis. Technická normalizačná komisia: TNK 32 Kontajnery
Keywords: normy