STN EN ISO 10374: 1998 (26 9364), Kontajnery. Automatická identifikácia. - Kačala, Peter; Madár, Ján (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1997)
Táto norma obsahuje ISO 10374: 1991 vrátane zmeny Amd 1: 1995