STN EN ISO 10374: 1998 (26 9364), Kontajnery. Automatická identifikácia. - Kačala, Peter; Madár, Ján; Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR (Bratislava, Slovensko) Technická normalizačná komisia č. 32 Kontajnery (Bratislava : Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1997)
Táto norma obsahuje ISO 10374: 1991 vrátane zmeny Amd 1: 1995
Spracovateľ: Peter Kačala, Ján Madár. Technická normalizačná komisia: TNK 32 Kontajnery
Keywords: normy