STN ISO 2374: 1992 (27 0011), Zdvihací zařízení. Řada maximálních nosností pro základní typy. - Chromečka, Miroslav; Dvořák, Jan; Federální úřad pro normalizaci a měření (Praha, Česká republika) (Praha : Federální úřad pro normalizaci a měření, 1992)
Táto norma obsahuje ISO 2374: 1983
Spracovateľ: Miroslav Chromečka, Jan Dvořák.
Keywords: normy