STN ISO 8686-1: 1993 [neplatná] (27 0110), Jeřáby. Zásady výpočtu zatížení a kombinací zatížení Část 1 Všeobecně - Chromečka, Miroslav; Dvořák, Jan (Federální úřad pro normalizaci a měření, 1993)
Táto norma obsahuje ISO 8686-1: 1989